Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/8/a/8a7d0c67-b3c4-4a31-b87d-61c464593d7e/lavana.sk/web/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/option-types/typography-v2/class-fw-option-type-typography-v2.php on line 148
Vývar s celestínskymi rezancami z bylinkovej omelety - LaVaNa.sk

Vývar s celestínskymi rezancami z bylinkovej omelety

Užite si teplý, nutrične vyvážený kurací vývar s celestínskymi rezancami z Prodietix bylinkovej omelety. Je to ideálna voľba pre chladné jesenné večery, kedy potrebujete niečo na zahriatie a doplnenie energie.

Čo budeme potrebovať:

  • 1 balenie Prodietix bylinkovej omelety
  • 1 slepačie vajce
  • vývar z kostí
  • 50g karfiolu
  • 50g zeleru
  • 50g brokolice
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 1 lyžica repkového oleja
  • čierne korenie
  • soľ

Ako na to:

1. Do hrnca nalejte optimálne množstvo osolenej vody vzhľadom na to, koľko máte kostí. Varte podľa svojho uváženia, minimálne však aspoň 2 hodiny na strednom plameni.

2. Po uvarení vývar zlejete cez sitko a pridajte do scedeného vývaru očistenú a nadrobno nakrájanú zeleninu, ktorú ešte krátko povarte.

3. Medzičasom si pripravte bylinkovú omeletu.

4.Na panvici rozohrejte olej a pripravte na omeletu. Do šejkra pridajte vodu, omeletu a jedno celé vajíčko. Dôkladne premiešajte, zmes vylejte na panvicu a upečenú omeletu po chvíli otočte. Opekajte aj z druhej strany. 

5. Hotovú omeletu odložte na dosku na chvíľku odpočinúť. Následne ju nakrájajte na širšie rezance.

6. Vývar nalejte do hlbokého taniera alebo do misky a vložte celestínske rezance. Posypte nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou. Dochuťte prípadne soľou a čiernym korením. Podávajte za horúca. 

Hotový vývar rozdeľte na cca 3 dcl porcie. Toto množstvo vystačí na jednu porciu. Ak vám zostane čistý vývar, neváhajte ho využiť na prípravu ktorejkoľvek Prodietix polievky. Takto môžete osviežiť chuť každej inej polievky. Dobrú chuť.

ZDROJ: Monika Mičúchová

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
LifeStyle